KONYASPOR ZORUNLU İZİNDE!

KONYASPOR ZORUNLU İZİNDE!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Fenerbahçe maçı için İstanbul’a gecikmeli ulaşan, ancak deprem felaketi nedeniyle maçı ertelenen yeşil-beyazlılar Konya’ya yarın dönüyor

HAVA koşullarından dolayı İstanbul'a gecikmeli ve zorlu bir yolculuk sonrası giden Konyaspor'un bugün Fenerbahçe ile oynayacağı maç ülkemizde yaşanan depremden ötürü ertelendi. Dün gece saatlerinde yorucu bir uçak yolculuğunun ardından İstanbul'a giden yeşil-beyazlı kafile, geceyi İstanbul'da geçirdi. Yaşanan depremden ötürü tüm ulusal spor müsabakaları ertelenirken, yeşil-beyazlı ekibin Fenerbahçe maçı da ertelendi. Bu gelişme üzerine Anadolu Kartalı'nda futbolculara iki gün izin verildi.

KONYASPOR kafilesinin yarın YHT ile Konya’ya döneceği ifade edildi. Konyaspor, 12 Şubat Pazar günü sahasında Giresunspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar, maçlar ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’nun vereceği kararlara göre Giresunspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Yeni bir ertelemenin olmaması durumunda çarşamba günü hazırlıkların başlaması planlanıyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.