Konyaspor’da neler oldu?

İlk yarıyı 7.sırada tamamlayan Konyaspor’da devre sonuyla birlikte ayrılık haberlerinin gelmesi camiada büyük şok yaşattı

Konyaspor devre arasına büyük gerilim ile girdi. Ligde üst üste gelen başarısız sonuçların ardından ilk olarak takımdaki bazı isimlerin gideceği haberleri gündeme gelirken, Konyaspor kamuoyu bu şoku üzerinden atlatamadan İlhan Palut’un ayrılık haberi şaşkınlık yaşattı. Yönetimin teknik heyette değişime gitme kararı genç teknik adama iletilirken, takımda da yıldız isimlerin bir bir ayrılacağı haberleri gelmeye başladı. Gün içerisinde Amir’in İngiliz ekibi Burnley’e gideceği konuşulurken, bu gece ise takımın bir diğer yıldız oyuncusu Endri Çekici’nin Avrupa’da bir takımla görüştüğü bilgisi gündeme düştü.

İki futbolcunun da menajerlerinin Avrupa ekipleriyle anlaşma masasında olduğu ve transferlerin kısa süre içinde sonuçlanacağı öğrenildi. Sıcak gelişmelerin yaşandığı ve ayrılık haberlerin konuşulduğu günün sonunda ise taraftar öfkesini sosyal medya üzerinden gösterdi. Taraftarlar yaptıkları yorumlarda Konyaspor yönetimini sert dille eleştirilirken, bazı taraftarlar ise kulüp binasına ve tesislere giderek tepkilerini orada gösterdiler. Polisin, Konyaspor Kulüp binası ve tesisler önünde geniş güvenlik önlemleri aldığı görülürken, taraftarların kulüp binasına ve tesislere yaklaşmaları önlendi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum