Konyaspor’da Özgökçen aday mı?

Konyaspor’da Özgökçen aday mı?

Konyaspor’da sürpriz kongre kararı sonrasında gözler mevcut başkan Fatih Özgökçen’in üzerine çevrildi

Gözler Olağanüstü Genel Kurul’da

KONYASPOR’da bu ay sonunda gerçekleştirilecek olağanüstü kongre öncesi gözler Başkan Fatih Özgökçen’in üzerine çevrildi. Ekonomik olarak zorlu bir süreçten geçen ve borç miktarının artmasıyla futbolcu ödemelerinde sıkıntı yaşayan Konyaspor’da sürpriz olağanüstü genel kurul kararı camiada şaşkınlık yaşattı. Tüzük değişikliğinin yapılacağı seçimli genel kurul çoğunluk sağlanması halinde 24 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Kongrede çoğunluk sağlanmazsa ikinci oturum 31 Aralık’ta çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

Kulübün borcu 500 milyon mu?

KULÜP borcunun 500 milyonu aştığı gündeme gelirken, darboğazdaki yönetimin kongrede bırakmayı düşündüğü ancak Başkan Özgökçen yönetiminin bu kararına, kanaat önderlerinin olumlu bakmadıkları gelen bilgiler arasında. Futbolcu ödemeleri noktasında sıkıntı yaşadığı bilinen ve sıcak para arayışını neticelendiremeyen yeşil-beyazlı kulüpte, mevcut başkan Fatih Özgökçen’in yönetim listesinde bazı değişiklikler yaparak sezon sonuna kadar göreve devam etmesi bekleniyor.

Başkan, menajerlerle görüşecek

TAKIMIN Belek’teki kampına giden yeşil-beyazlıların Başkanı Fatih Özgökçen’in yarın bazı futbolcuların menajerleriyle de bir görüşme yapacağı iddia edildi. Özellikle yabancı futbolcuların ödemelerin gecikmesiyle ilgili sıkıntılarını dile getirmesi üzerine teknik heyetin talebi doğrultusunda böyle bir görüşme gerçekleştirileceği öğrenildi. Bilindiği gibi Konyaspor, Zymer Bytyqi ile sözleşme uzatmak için görüşüyordu. Öte yandan başarılı solbek Guilherme için G.Saray’ın ve Bytyqi için de Trabzonspor’un devrede olduğu belirtiliyor. *TOLGA DURMAZ

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum