Konyaspor’da sessiz bekleyiş

Konyaspor’da sessiz bekleyiş
Konyaspor’da, transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala sessiz bekleyiş sürüyor.

Transfer sezonun bitmesine sayılı günler kala gözler Konyaspor yönetimine çevrildi. Süper Lig’e 3 puanla başlayıp daha sonra büyük bir düşüş yaşayan Anadolu Kartalı, özellikle savunma bölgesine takviye yapmak istiyor. Yeşil-beyazlı kurmaylar, transfer sezonu kapanmadan (13 Eylül Cuma) kadroya 3 takviye yapmayı hedefliyor.

Arayış sürüyor
Süper Lig’de çıktığı ilk 3 maçta kalesinde 7 gol birden gören yeşil-beyazlılar, stoper bölgesine oyuncu arıyor. Geçtiğimiz hafta Leo Petrot transferinde mutlu sona yaklaşan Konyaspor, oyuncunun kulübüyle el sıkışamadı ve masadan kalktı. Yönetim gözü listede yer alan diğer oyunculara çevirdi.

Borçlar beli büküyor
Son olarak 8 Ağustos Perşembe günü Nikola Boranijasevic ve Danijel Aleksic’i renklerine bağlayan Anadolu Kartalı, yaklaşık 1 aylık transfer sessizliğinin ardından dün 2 genç oyuncu ile sözleşme imzaladı. Vanspor FK'dan Rıdvan Dönmez ve Galatasaray U19 takımından Mustafa Berke Çelik transferlerini duyuran yeşil-beyazlılar, bu transferlerle geleceğe yatırım yaptı. Transfer sezonunun son günlerinde A Takım seviyesinde oyuncu arayışlarını sürdüren Konyaspor yönetimini belini, geçmiş dönemden gelen borç yükü büküyor.

Taraftar stoper istiyor
Konyaspor taraftarı, özellikle son oynanan Kayserispor maçı esnasında ve maç sonunda verdiği tepkilerle stoper oyuncusu istediğini yetkililere bildirdi. Yeşil-beyaza gönül veren taraftarlar, Kayserispor maçı sırasında, Uğurcan Yazğılı’nın hatalarına katlanamayarak oyuncuyu ıslıklarla protesto etmişti. Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı bu duruma maç sonu açıklamasında isyan ederken, oyuncusuna sahip çıkmıştı. *BURAK SALİH ÇEPECİ

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum