Konyaspor’da teknik direktör Ali Çamdalı eleştiriliyor

Konyaspor’da teknik direktör Ali Çamdalı eleştiriliyor

Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Konyaspor, son olarak evinde Kayserispor ile de golsüz berabere kalırken, teknik direktör Ali Çamdalı hakkında camia içerisinden eleştiriler yükselmeye devam ediyor.

Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Konyaspor, son olarak geçtiğimiz hafta evinde konuk ettiği Kayserispor ile de golsüz berabere kalırken, teknik direktör Ali Çamdalı hakkında camia içerisinden eleştiriler yükselmeye devam ediyor.

Kayseri ekibi karşısında kötü futbolunun yanı sıra 0-0 beraberlikle sahadan ayrılan ve kalesinde en az 4 tane daha net gollük pozisyon gören Konyaspor, takım olarak da kötü bir oyun ortaya koyarak taraftarlarının tepkisini çekmişti.

Yeşil-beyazlı camia içerisindeki iddialara göre, teknik direktör Ali Çamdalı’nın geleceği önümüzdeki dönemde oynanacak 3 kritik maça bağlı olacak. Samsunspor, Sivasspor ve Trabzonspor maçlarından en az 7 puan alınmaması halinde 40 yaşındaki çalıştırıcı ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

Bu sezon Konyaspor’un başında 4 lig maçında birer galibiyet ile beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Çamdalı, milyarda oyuncularıyla hem bireysel hem de toplu olarak toplantılar yapması bekleniyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum