Konyaspor'dan Galatasaray'a gözdağı

Konyaspor'dan Galatasaray'a gözdağı

Galatasaray’ı iyi analiz ettiklerini ifade eden Aleksandar Stanojevic, sahalarında oynayacakları maçta ofansif bir futbolla sahaya çıkacaklarını söyledi

SÜPER Lig’in 26.haftasında yarın sahasında lider Galatasaray ile karşılaşacak Konyaspor’da bu zorlu maçın hazırlıkları sürürken, yeşil-beyazlıların Sırp teknik patronu Aleksandar Stanojevic dünkü idman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takımdaki son durumu değerlendirerek açıklamasına başlayan Stanojevic; "Daha gelişmiş ve iyi durumdayız. Rakibi iyi inceledik ve analiz ettik. Çok güzel planlarımız var. Uzun süredir kazanamıyoruz. Umuyorum ki hem bizim, hem de Galatasaray için bir şeylerin değişeceği bir maç olacak" dedi.

GALATASARAY karşısına kesinlikle kazanmak umuduyla çıkacaklarını söyleyen Sırp teknik adam, “Evimizdeyiz ve dolu stadyumu gördükten sonra savunma oynamak zor gelecektir. Galatasaray maçında ofansif oynamak zorundayız. Kaybedecek bir durumumuz yok şu durumda. Kendi stilimizde oynayacağız" şeklinde konuştu. Şuan için mutlu olup olmadığı sorusuna ise Stanojevic; "Konya’da olmaktan mutluyum. Şartlar ve durumlarla ilgili tatminim. Ancak pozisyonumuzla ilgili asla mutlu değilim. Şu andan keyif almıyorum. Bizim için de hazmetmesi zor bir süreç. Şehri gezmek, keyif almak adına daha çok zamanımız olacaktır" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.