Konyaspor’dan kötü başlangıç

Konyaspor’dan kötü başlangıç

Konyaspor yeni sezonunun ilk 3 haftasındaki aldığı sonuçlarla, son yılların en kötü başlangıcını yaşadı.

Konyaspor 2024-2025 sezonuna istediği gibi başlayamadı. Süper Lig'e Kasımpaşa deplasmanında alınan 3 puanla start veren Anadolu Kartalı, ikinci hafta evinde Galatasaray’a boyun eğmişti. Son oynanan SİPAY Bodrum FK maçında da sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılan yeşil-beyazlı ekipte, Teknik Direktör Ali Çamdalı ve teknik kadro topa tutuldu. Konyaspor’a gönül vermiş taraftarlar, alınan sonuçlardan ziyade oynanan oyuna büyük tepki gösterdi.

2.png

Son 5 yılın en kötü başlangıcı

Konyaspor yeni sezonun ilk haftalarında aldığı sonuçlarla, son 5 yılın en kötü başlangıcını yaşadı. Yeşil-beyazlılar son olarak 2019 sezonunun başında ilk 3 haftayı 3 puanla tamamlamıştı. Bahsi geçen yılda sezonu 3 beraberlikle açan Anadolu Kartalı, bu yıl ise 1 galibiyet 2 mağlubiyetle yeni sezona merhaba dedi.

3.png

Öncelik gol yememek

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı Bodrum FK maçının ardından takım savunması konusuna dikkat çekerken, “Önceliğimiz Kayserispor maçı için defansif duruşumuzu toparlamak. Gol yememeyi tekrar alışkanlık haline getirmek. Bunu hem mevcut oyuncularla gerekirse de en hızlı şekilde takviyelerle yapmamız gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum