Konyasporlu 3 oyuncudan Sivasspor yorumu!

Süper Lig’in 6.haftasında evinde Sivasspor ile golsüz berabere kalan Konyaspor’da Guilherme Sitya, Adil Dmeirbağ ve Hamidou Keyta flaş açıklamalarda bulundu.
Konyasporlu 3 oyuncudan Sivasspor yorumu!

Süper Lig’in 6.haftasında evinde Sivasspor ile golsüz berabere kalan Konyaspor’da Guilherme Sitya, Adil Demirbağ ve Hamidou Keyta flaş açıklamalarda bulundu.

İşte üç oyuncunun açıklaması;

Guilherme Sitya;

“Hakemlere ne kadar ciddi saygımız olsa da bugün iki takımın da futbol oynayabildiğini düşünmüyorum. Çünkü oyun sürekli durdu. Evimizde bir galibiyet alıp galibiyet serimizi devam ettiremedik”

Adil Demirbağ;

“Maç gitgelliydi, atan kazanacak gibi duruyordu. 1 puan her iki takım için hak edilmiş gibi duruyor. Biz de zaman zaman yüklendik; Sivasspor kalecisi Ali Şaşal’ı tebrik etmek gerekiyor; iyi pozisyonlar çıkardı. Rakibe çok pozisyon vermedik fakat bizim taraftan üzücü bir puan”

Hamidou Keyta;

“Sivasspor’un kalecisi inanılmaz bir performans sergiledi. Elbette ki bizim de pozisyonlarımız vardı. Şanslarımız oldu fakat bunu sahaya ve skora yansıtamadık. İkinci yarıdaki oyunun tek faturasını pozitif anlamda bana kesemeyiz. Girdiğimiz pozisyonlarda şanssızlığımız vardı. Şans bugün bizim yanımızda değildi”

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.