Fenerbahçe Adil Demirbağ için Konyaspor’un kapısını çalmaya hazırlanıyor!

Fenerbahçe Adil Demirbağ için Konyaspor’un kapısını çalmaya hazırlanıyor!
Tümosan Konyaspor'un başarılı defans oyuncusu Adil Demirbağ için bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

Tümosan Konyaspor'un başarılı defans oyuncusu Adil Demirbağ için bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

Süper Lig’in 14.haftasında Alanyaspor karşısında forma giyerek yeşil-beyazlı takımda 100.maçına çıkan başarılı savunmacı Adil için Fenerbahçe’nin devreye gireceği belirtildi.

Ünlü spor gazetecisi Serdar Ali Çeliker, bir programda Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal’ın Adil Demirbağ’ı devre arası transfer döneminde takımda görmek istediğini açıkladı. Ayrıca Fenerbahçe muhabirlerinden Ahmet Selim Kul da Konyasporlu Adil Demirbağ için henüz bir girişimin olmadığını ancak Fenerbahçe'nin düşündüğü oyunculardan biri olduğunu ifade etti.

Konyaspor’da da bir dönem görev yapan teknik direktör İsmail Kartal’ın Adil ve Konyaspor’un da istemesi doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılacağı aktarıldı.

İ2020-2021sezonunda Adana Demirspor’dan yeşil-beyazlı takıma transfer olan Adil, 4 sezondur Konyaspor formasını başarılı ile giyiyor.

26 yaşındaki savunmacı, 4 sezonda Konyaspor forması ile 4’ü UEFA Konferans Ligi, 6’sı Ziraat Türkiye Kupası ve 90 Süper Lig maçı olmak üzere toplam 100 resmi maça çıktı.

Oynadığı 100 maçta gol ve asist sevinci yaşayamayan Adil, toplamda 6 bin 930 dakika süre aldı. Başarılı savunmacının sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum