KONYASPOR’UN GOLLERİ KAFAYLA

KONYASPOR’UN GOLLERİ KAFAYLA

Konyaspor, hükmen galip geldiği maçların dışında attığı 39 golün 13’ünü kafayla, 9’unu sağ ayakla, 4’ünü sol ayakla ve 6’sını da penaltıdan kaydetti

SÜPER Lig’de bitime 3 hafta kalırken, bugüne kadar oynanan 35 haftalık bölümde ligin en çok kafa golü bulan takımı arabam.com Konyaspor oldu. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan ve ligi ilk 6’da bitirmek isteyen yeşil-beyazlılar, 3-0 hükmen galip geldiği Hatayspor ve Gaziantep FK maçının dışında diğer mücadelelerde attığı 39 golün 13’ünü kafayla kaydederek, bu istatistikte ilk sırada yer aldı. Anadolu Kartalı’nda kafa gollerinin dağılımında Diouf 5 golle ilk basamakta bulunurken, tecrübeli forveti 3 golle Muhammet, 2 golle Calvo ve Soner ile 1 golle Uğurcan Yazğılı takip ediyor.

KONYASPOR, ligde attığı 13 kafa golünün yarı sıra diğer gollerin 9’unu sağ ayak, 4’ünü sol ayak ve 6’sını da penaltıdan kaydetti. Yeşil-beyazlılar, frikikten ise henüz gol sevinci yaşayamadı. Kafa golleri istatistiğinde Konyaspor’u 11 golle Galatasaray takip ederken, Beşiktaş ile birlikte Sivasspor, Kayserispor, Antalyaspor, İstanbulspor 10’ar kez kafa vuruşuyla fileleri havalandırdılar. Karagümrük 9 ve Fenerbahçe de 8’er kez kafa golü buldu. Geride kalan 35 haftalık bölümde en az kafa golünü deprem nedeniyle ligden çekilen Hatayspor (2) ve Giresunspor ile Ümraniyespor (4) kaydetti.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.