KONYASPOR’UN GÖZÜ O MAÇTA

KONYASPOR’UN GÖZÜ O MAÇTA

Konyaspor’da, cuma günü iç sahada oynanacak Galatasaray maçının hazırlıkları bugün yapılacak antrenmanla yeniden başlayacak

KONYASPOR’da, Galatasaray mesaisi bir günlük aranın ardından bugün yeniden başlayacak. Süper Lig’in 25. haftasını rakibi Hatayspor, yaşadığı deprem felaketi nedeniyle ligden çekildiği için maç yapmadan ve hükmen galibiyetle kapatan Konyaspor’da gözler Galatasaray maçına çevrildi. Bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına geçtiğimiz çarşamba günü başlayan ve yoğun tempoda sürdüren yeşil-beyazlı futbolcular, cumartesi günü tek idman gerçekleştirirken, dünü ise dinlenerek geçirdi.

ANADOLU Kartalı bugün saat 16.00’da Kayacık Tesisleri’nde yeniden toplanacak ve Galatasaray maçının hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Hatayspor karşısında aldığı hükmen galibiyetle de olsa nefeslenen kazanamama serisini sonlandıran Konyaspor, zorlu Galatasaray maçının hazırlıklarını hafta boyunca sürdürecek. Yeşil-beyazlılar, perşembe günü gerçekleştireceği taktik idmanının ardından da çalışmalarını noktalayacak ve kampa girecek.

ANADOLU Kartalı, liderlik koltuğunda oturan ve 14 maçlık galibiyet serisi yakalayan İstanbul ekibi karşısında zoru başararak sürprize imza atmak için ter dökecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, evinde oynayacağı mücadeleden puan ya da puanlar alarak, gelecek haftalara daha rahat girmeyi amaçlıyor. Galatasaray karşısında sakatlığı süren Uche ile Michalak forma giyemeyecek. Temsilcimizde cezası sona eren Mame Diouf ise şans verilmesi halinde, Galatasaray mücadelesinde forma giyebilecek.

------------

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.