Konyaspor'un peşinde olduğu Isco kimdir?

Konyaspor'un peşinde olduğu Isco kimdir?

Konyasporlu yöneticilerin transfer görüşmesi yaptıklarını doğruladığı Isco'yu yakından tanıyalım

Konyaspor taraftarını heyecanlandıran transfer gelişmesi. Yeşil-beyazlı yöneticilerin Isco'yu almak için görüşme yaptıklarını söylemesinin ardından kamuoyu Isco hakkında bilgi aramaya başladı. İşte Konyaspor'un peşinde olduğu Isco'nun futbol geçmişi..
Isco, 21 Nisan 1992 tarihinde Benalmádena, Malaga, İspanya'da dünyaya geldi. Futbola 2006 senesinde Valencia altyapısında başlayan Isco, ilk profesyonel sözleşmesini de 2010 senesinde aynı kulübe imzaladı. Burada yalnız bir sezon kalan genç orta saha oyuncusu, 4 maçta forma şansı buldu.

2011 senesinde 6.000.000 € karşılığında Malaga'ya transfer oldu. 2011-13 yılları arasında 69 kez sahaya çıkan İspanyol oyuncu, 14 kez de rakip ağları havalandırmayı başardı. Malaga'da sergilediği performansla göz dolduran Isco, 2013 senesinin Haziran ayında Real Madrid'e transfer oldu. Isco, 2012-2017 yılları arasında Malaga ve Real Madrid'de oynayarak kariyerine parlak bir başlangıç yaptı. Ancak sakatlıkları ve kötü formunun ardından dönemin teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin gözünden düştüğünü gördü ve dokuz yıllık bir aradan sonra Santiago Bernabeu'dan ayrıldı. Sevilla onun için yeni bir şanstı ve İspanyol orta saha, kariyerini yeniden canlandırmaya çalıştı. Ancak Sevilla'nın sezona berbat başlangıcında sık sık eleştirildi. Yeni hoca Jorge Sampaoli, Isco'yu düzenli olarak ilk 11'ine yerleştirdi, ancak performansı Dünya Kupası'na giden süreçte zayıftı. İspanyol futbolcu bu sezonun ligde Sevilla formasıyla 12 maçta oynamıştı. Yıldız futbolcunun sözleşmesi 20 Aralık'ta feshedildi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.