Konyaspor yaklaşık 21 bin kilometre yol gidecek! İşte deplasman takımlarının yol mesafesi

Trendyol Süper Lig’de 24.sezonunu geçirecek olan Konyaspor’un en uzak deplasman ve en yakın deplasmanları belli oldu.
Konyaspor yaklaşık 21 bin kilometre yol gidecek! İşte deplasman takımlarının yol mesafesi

Trendyol Süper Lig’de 24.sezonunu geçirecek olan Konyaspor’un en uzak deplasman ve en yakın deplasmanları belli oldu.

En uzun yol yine Rize deplasmanı olurken, en kısa yol da Alanya olacak.

Yeşil-beyazlı takım, 18 deplasman maçı için 12 farklı şehre gidecek ve dönüş yoluyla beraber toplamda kat edeceği mesafe yaklaşık 21 bin kilometreyi bulacak.

EN UZAK DEPLASMAN RİZE

2024-2025 sezonunda Süper Lig, 20 takımlı sistemle oynanacak. 38 hafta sürecek ligde takımlar 18 deplasman maçına çalacak. Ligde, 4 takım bu sezon küme düşecek.
Temsilcimiz Konyaspor, bu 38 maçın 18’ine deplasmanda çıkarken, 18 maçı da sahasında oynayacak. Her takım sezon boyunca iki kez BAY geçecek.

Konyaspor’un en uzak deplasmanı 953 kilometre yol ile Rize olurken, en kısa deplasmanı ise 262 Kilometre yol ile Alanya olacak.

6 KEZ İSTANBULA GİDECEK

Anadolu Kartalı bu sezon da yine en çok İstanbul’a gidecek. Konyaspor, tam 6 kez İstanbul’un yolunu tutacak (Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakeşhir, Eyüpspor ve Kasımpaşa). Yeşil-beyazlılar, Süper Lig’de 18 deplasman maçı için 21 bin kilometreye yakın yol gidecek.

EN YAKIN DEPLASMAN ALANYA

Konyaspor’un en yakın deplasmanı bu sezon Alanyaspor olacak. Alanya 263 kilometre ile en yakın deplasman olarak dikkat çekiyor. 6 kez İstanbul’a gidecek olan Konyaspor yaklaşık 8 bin 400 kilometre yol gidecek (Her gidiş-geliş bin 400 kilometre).

Konyaspor; Trabzon’a 882 km, Bodrum’a 624 km, Samsun’a 587 km, İzmir’e 561 km, Gaziantep’e 558 km, Hatay’a (Mersin stadyumu) 355 km, Sivas’a 502 km, Adana’ya 346 km, Kayseri’ye 303 km ve Antalya’ya da 301 km yol kat edecek.

BAZI DEPLASMANLARA ÖZEL UÇAK

Yeşil-beyazlı ekip, Trabzon, Rize, İstanbul, Gaziantep, Hatay, İzmir, Bodrum, Sivas ve Adana gibi uzak şehirlere özel uçakla gidecek.

Yeşil-beyazlı ekibin yeni sezonda bir hava yolu şirketi ile sponsorluk anlaşması imzalaması bekleniyor. Kayseri, Antalya ve Alanya gibi yakın deplasmanlara ise otobüsle gidilmesi planlanıyor

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.