Mililer Konya’da kampta

Mililer Konya’da kampta

A Milli Hentbol Takımı hazırlıklarını Konya'da sürdürüyor. Milli kampı ziyaret eden Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin millilere başarı dileklerinde bulundu

24. AVRUPA Erkekler Hentbol Şampiyonası Elemeleri (EHF Erkekler EURO 2024) 1. Grup'ta Lüksemburg ile karşılaşacak A Milli Erkek Hentbol Takımı Konya'da kamp çalışmalarını sürdürüyor. Başantrenör Okan Halay yönetiminde Konya'da kampa giren 23 kişilik A Milli Takımı, hazırlıklarına devam ediyor. Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin Bağlarbaşı Spor Salonunda kamp yapan Hentbol Milli Takımı ziyaret ederek sporculara ve teknik heyete başarı dileklerinde bulundu.

LÜKSEMBURG'la Ulusal D’coque Spor Merkezi'nde 8 Mart'ta oynanacak karşılaşma TSİ 21.00'de başlayacak ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayımlanacak. Milliler bu maçın ardından gruptaki dördüncü maçında yine Lüksemburg'u 12 Mart'ta Konya'da ağırlayacak. Konya Selçuklu Uluslararası Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. 26 Nisan'da Portekiz'i ağırlayacak olan milliler, gruptaki son maçını ise 30 Nisan tarihinde Kuzey Makedonya ile deplasmanda oynayacak.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.