POTADA 11.KAYIP

POTADA 11.KAYIP

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 17. haftanın açılış maçında TOFAŞ’a konuk olan AYOS Konyaspor Basketbol kritik maçı kaybederek taraftarını üzdü

AYOS Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginin 17. haftasında Tofaş Nilüfer Spor Salonu'nda Tofaş’a konuk oldu. Özellikle final çeylreği büyük çekişmeye sahne olan maçta gülen taraf ev sahibi takım oldu. TOFAŞ salondan 3 sayı farkla 79-76 galip ayrıldı. Alex Perez, Erkin Şenel, Rasheed Sulaimon, Ramazan Tekin ve Sinan Sağlam ilk beşiyle başladığı mücadelede Konyaspor’da üç basketbolcu çift haneli sayı üretti. Rasheed Sulaimon 24 sayı ve 5 ribauntla en yüksek performans sergileyen oyuncu oldu. Alex Perez 23 sayı ve 2 ribauntla maçı tamamladı. Roko Badzim ise 12 sayı ve 2 ribauntluk katkı verdi. Konyaspor bu sonuçla ligdeki 11. mağlubiyetini aldı. AYOS Konyaspor Basketbol, 18. hafta maçında evinde Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak.

Sonuna kadar bırakmadık

KONYASPOR Basketbol’un Başantrenörü Sinan Çambel, Bursa deplasmanında alınan TOFAŞ yenilgisini değerlendirdi. Kulübün resmi sosyal medya hesabından açıklama yapan Sinan Çambel şu ifadelere yer verdi. “2 yabancımızdan yoksun geldiğimiz bu önemli ve zor deplasmanda çok üst düzey bir savunma ve mücadele örneği gösterdik. Gerçek kimliğimiz gösterdik. Maçı kazanacak noktaya getirsek de dış atışlardaki düşük yüzdemiz skor olarak öne geçmemize engel oldu. Maçı sonuna kadar bırakmayan oyuncularımızı üstün mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta Fenerbahçe Beko maçında değerli Konya taraftarını bize desteklemeye çağırıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.