POTADA DİBE DEMİR ATTIK

POTADA DİBE DEMİR ATTIK

Ligde kötü seriye bir türlü son veremeyen Ayos Konyaspor 21.hafta maçında Merkezefendi Belediyesi’ne mağlup olurken üst üste 7. Yenilgisini tadarak ligde kalma umutlarını azalttı

TÜRKİYE Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında AYOS Konyaspor, konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesine 91-84 yenildi. Pamukkale Üniversitesi Spor Salonunda oynana mücadelenin ilk devresini 40-38 önce kapatan AYOS Konyaspor özellikle son çeyrekte rakibinin dış atışlarına engel olamayınca müsabakadan 91-84 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla yeşil-beyazlıların bu haftayı da son sırada bitirmesi kesinleşti. Maç sonrası açıklamalarda bulunan AYOS Konyaspor Basketbol başantrenörü Sinan Çambel şunları söyledi:

"MAÇIN başlangıç bölümüne dengeli ve üstünlüğü ele alan bir oyunla başladık. 2. periyotta çok fazla verdiğimiz hücum ribauntları ve ikinci atışlar farkı aşmamıza engel oldu. 2. devreye başladığımızda ilk devrede oynadığımız oyundan bir parça daha fazla dış şuta dayalı oyuna döndük ve rakip takımın yüksek yüzdeli dış atışları etkili oldu. Son periyodun başında yaşanan kırılma anında attığımız acele 3 sayılık atış rakibin hızlı hücumda bulduğu 3 sayıyla sonuçlandıktan sonra rakip takım ritim bularak dış atış isabeti bulmaya devam etti. Hücumda skor bulmakta ve rakibin dış atışlarına yeteri kadar agresif olmadığımız için maalesef maç sonunda kaybettik. Jordan Morgan uzun bir aradan sonra aramıza katıldı. Biraz daha vakte ihtiyacı var. Mücadele etmeye devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.