POTADA KRİTİK VİRAJ

POTADA KRİTİK VİRAJ

Konyaspor Basketbol, 12. hafta mücadelesinde Pazar günü sahasında Büyükçekmece Basketbol ile karşılaşacak. Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanacak maç 13.00’de başlayacak

TÜRKİYE Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden AYOS Konyaspor Basketbol, 12. hafta mücadelesinde Pazar günü sahasında Büyükçekmece Basketbol ile karşı karşıya gelecek. Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Konyaspor Basketbol yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek. Yeşil-beyazlılarda sakatlığı geçen Alex Perez’in maçta oynayabileceği belirtilirken, tedavisi süren Rasheed ise forma giyemeyecek.

SAKATLIKLARIN da etkisiyle ligde galibiyete hasret kalan Potanın Kartalları, son haftalarda çıkışta olan Büyükçekmece’yi devirerek hem galibiyet hasretini dindirmek, hem de yeniden ilk 8’e tutunmak istiyor. Konyaspor Basketbol’un Koçu Engin Gençoğlu zorlu maçta taraftarları yanlarında görmek istediklerini söyledi. Gençoğlu, “Pazar günü önce salonda olup, galibiyetimizi kutlarız ardından futbol takımımızın yanına saat 16.00’da buradan hep beraber seyirci ve oyuncularımızla birlikte stada gideriz” dedi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.