POTADA SONA DOĞRU

POTADA SONA DOĞRU

Konyaspor Basketbol, cumartesi günü deplasmanda Büyükçekmece ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılarda hazırlıklar dün başladı

TÜRKİYE Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde son sırada yer alan ve vedaya hazırlanan AYOS Konyaspor Basketbol, cumartesi günü deplasmanda Büyükçekmece ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, bir günlük iznin ardından dün öğleden sonra gerçekleştirdiği antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi. Yeşil-beyazlılar bugün yapacağı çalışmayla hazırlıklarına devam edecek. Kötü gidişe bir türlü son veremeyen Potanın Kartalları, her geçen hafta ligde kalma umutlarını azaltarak, şansını mucizelere bıraktı.

SEZONA çok iyi başlayan ve bir ara play-off hedefiyle yoluna devam eden Konyaspor Basketbol, Aralık ayı itibariyle önlemez bir düşüş içine girdi. Süper Lig’de oynadığı son 12 maçta sadece 1 kez kazanabilen Konyaspor Basketbol, son olarak evinde Bahçeşehir Koleji’ne mağlup olarak ligde kalma umudunu büyük oranda yitirdi. Yeşil-beyazlılar, ligde kalan 4 maçını da kazanarak rakiplerinin kaybını bekleyecek.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.