POTADA SONA DOĞRU

POTADA SONA DOĞRU

Basketbol Süper Ligi’ne veda eden Konyaspor Basketbol, sezonun son iç saha maçında cumartesi günü Manisa ile karşılaşacak

TÜRKİYE Sigorta Basketbol Süper Ligi’nden düşen ilk takım olan AYOS Konyaspor Basketbol, sezonun son iç saha maçında cumartesi günü Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 3 gün izin yapan yeşil-beyazlı oyuncular, önceki gün akşam saatlerinde Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda toplanarak bu maçın hazırlıklarına başladı. Potanın Kartalları dün de öğle saatlerinde gerçekleştirdiği idmanla çalışmalarını sürdürürken, bugünü de tek çalışmayla değerlendirecek. Konyaspor Basketbol, bugünkü idmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek.

LİGE veda eden yeşil-beyazlılar, sezonun kalan 2 maçında prestij için ter dökecek. Geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde play-off şampiyonu olarak yıllar sonra Süper Lig’e çıkan Konyaspor Basketbol’un bu ligdeki serüveni beklenenden kısa sürdü. Yeni sezona çok iyi başlayan ve play-off hesapları yapmaya başlayan Konyaspor Basketbol, önemli oyuncularının yaşadığı sakatlık süreci ve planlamada yapılan hatalardan ötürü düşmekten kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı Galatasaray yenilgisiyle ligden düşmesi kesinleşen yeşil-beyazlılar, Süper Lig’e vedaya hazırlanıyor.

TEMSİLCİMİZ, 13 Mayıs Cumartesi günü sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek ve bu arenada taraftarının önüne son kez çıkacak. Konyaspor Basketbol, sezonun son haftasında ise deplasmanda İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak. Morallerin kötü olduğu ve son haftalarda düşük tempoda antrenmanlar yapan yeşil-beyazlılar, kalan iki maçta rakipleri karşısında prestij sınavları verecek.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.