Saadet Partisi'nden Konyaspor'a sert tepki! Kanlı sermayeye ihtiyacınız yok

Saadet Partisi'nden Konyaspor'a sert tepki! Kanlı sermayeye ihtiyacınız yok

Saadet Partisi Konya il Gençlik Kolları tarafından Kültürpark’ta “Katliama Ortak Olma!” basın açıklaması gerçekleştirildi. Parti üyeleri Konyaspor Yönetimine de sert tepki gösterdi.

Saadet Partisi tarafından İsrail'in devam eden zulüm ve katliamlarına tepki amacıyla Kültürpark’ta “Katliama Ortak Olma!” başlıklı basın açıklaması gerçekleştirildi. Açıklamalar kapsamında boykot kapsamındaki Unilever ile sponsorluk imzalayan Konyaspor yönetimine de tepki gösterildi.

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel, "Bugün Konya’nın hemen tüm cadde ve sokaklarında boykot uyarılarını görürsünüz. Katliama lanet, direnişe destek bu şehrin iliklerine işlemiştir. Konya’mızın bu hassasiyetine rağmen bir bakıyoruz; şehrimizin takımı diye sahip çıkılan Konyaspor’un yaptığı ayıp bizi sarsıyor. Katliama destek olan firmalara sponsorluk maskesiyle destek çıkılmasına itiraz ediyoruz. Adını bile anmaktan imtina ettiğimiz soykırım destekçileriyle yaptığınız iş birliğinizi lanetliyoruz. Konyaspor yöneticilerine sesleniyoruz: Kanla beslenen hiçbir sermayeye ihtiyacınız yok.

whatsapp-image-2024-10-25-at-13-34-32.jpeg

Konyalı hemşerilerimizin hassasiyetlerine sahip çıkın. Katliama ortak olmayın Unilever firmasıyla olan anlaşmanızı iptal edin. Bu taleplerimiz en asgari vicdani görevlerimizdir. Gerçekleştirilmesi için de hiçbir engel yoktur. Bu taleplerimiz gerçekleşene kadar, katliamlar durana kadar her hafta meydanlarda olacağız. Biz biliyoruz ki yeryüzündeki tüm zulümlerin ortadan kaldırılması için D-8 İslam Birliğinin tam manasıyla aktif olması bir zorunluluktur. Biz milli görüş gençliği olarak vazgeçmeyeceğiz. Katliamların durduğu, mazlumların gözyaşının dinip yüreklerinin ferahladığı, zalimlerinse kahrolduğu bir dünyayı el ele kuracağız. Biz inanıyoruz ki; zalimden taraf olursak gelecek nesillere utanç ve hayal kırıklığından başka miras bırakamayız. Ne zaman mazlumları savunduk izzet, onur ve şerefimiz bizden sonraki nesillere ışık olacaktır" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.