Selçukspor’dan HAKEM isyanı

Selçukspor’dan HAKEM isyanı

Selçukspor Genel Kaptanı Hasan Yıldırım takımlarının Kulu maçında hakem hatalarına kurban gittiğini söyledi

Amatör Küme U17 Ligi'nde mücadele eden ve 6 maçta 5 galibiyet bir beraberlikle grubunun lideri olan Selçukspor geçtiğimiz hafta oynadığı Kulu maçındaki hakem yönetimine isyan etti.

Sarı-lacivertli kulübün genel kaptanı Hasan Yıldırım maçın hakemi İbrahim Bakış’ın yönetimine tepki göstererek maçlarında bu hakemi istemediklerini söyledi. Yıldırım; “Selçukspor olarak yıllardır Konya ve Türk futboluna hizmet eden bir kulübüz. Genç kategorilerde başarı ile mücadele eden bir ekibimiz var. Şuanda grubumuzda yenilgisiz lideriz. Ancak bu başarımız ve futbol oynama isteğimiz, mücadelemiz Kuluspor maçında hakem İbrahim Bakış tarafından engellenmeye ve gölgelenmeye çalışılmıştır. Verdiği tutarsız kararlar ve futbolun güzelliklerinin önüne geçen tavırları ile bizi mağdur etmiştir. Rakibimiz Kuluspor ile gayet güzel ilişkiler içerisinde olduk. Yan hakem arkadaşlarımız da güzel bir yönetim sergiledi. Ancak orta hakem tam tersi bir görüntü içerisindeydi.

İl Hakem Kurul Başkanı Mustafa Düzkaya’dan ricam bu hakem arkadaşımızın bir daha bizim maçlarımıza verilmemesi” diye konuştu. *SPOR SERVİSİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.