Spor yazarları Konyaspor-Beşiktaş maçını yorumladı

Spor yazarları Konyaspor-Beşiktaş maçını yorumladı

Spor yazarları, Konyaspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi

"Düşünün 57. saniyede geriye düşüyorsunuz, uzatmanın uzatmasında Souza ile maçı üç puanla noktalıyorsunuz. Valla, kişisel olarak ben Beşiktaş’a alıştım, alışmayanlara da yatıştırıcı öneriyorum! Neyse ki Kartal, zor bir virajı üçüncü viteste geçti, zirve yarışını sürdürdü. Weghorst yuvadan uçtu, Cenk Tosun onun yerini aslanlar gibi doldurur. Muleka da var, daha ne olsun? Taraftar, Aboubakar’ı bekliyor, ne diyelim, onlar da haklılar!" | (Bilal Meşe-Milliyet)

"Tam da "Weghorst sonrası"nda korkulan kriz sürecine girdiği konuşulurken inanılmaz bir mücadele ile hem de her türlü riski göze alarak büyüklüğünü, inadını ve ısrarını ortaya koydu Şenol Hoca’nın takımı. Josef kurtuldu. Josef de Souza, 4 Eylül 2022’deki olaylı maçta saha içindeki saldırgan seyirciye engel olup arkadaşlarını ve hakemleri olası bir yaralanmadan kurtarmasına rağmen kurallar gereği- gördüğü kırmızı karttan sonra girdiği depresyondan… Duygu durum bozukluğu ve psikolojik çöküntüden kurtuldu! Bu maç, zirveyi de etkileyecektir, kuşkusuz… Yukarıda hava daha da ısınacaktır, Bekleyin artık… Beşiktaş’ın yangındaki payı da büyük olacaktır." | (Attila Gökçe-Milliyet)

"Türkiye Süper Ligi'nin kalitesinin üzerinde bir maç izledik. Top bir o kalede, bir bu kaledeydi. Beşiktaş takım olarak, hem de ligin en zor deplasmanlarından birinde takım karakterini ortaya koydu. Varsın Weghorst gitsin, kim giderse gitsin... Eğer takım olarak böyle savaşırsanız başarı da gelir, mutlu son da... Şampiyonluk yarışında daha çok sular akacak." | (Sinan Vardar-Fotomaç)

"Josef golü attı bu çok değerli ama daha da önemlisi şampiyonluk sezonundaki Josef performansının kıpırtılarını görmek oldu. Konya'da alınan galibiyet 3 puanın ötesinde bir öneme sahip. Bunun ne demek olduğunu önümüzdeki haftalarda daha net göreceğiz. Beşiktaş yalnızca galibiyet değil, beraberinde inanç ve kendine güvenmeyi de cebine koyarak dönüyor." | (Ali Gültiken-Sabah)

"Konyaspor'a hediye edilen gol maçın stratejilerini değiştirdi. Beşiktaş orta sahayı tutmasına rağmen kanatlardan atak üretemeyince Muleka ve Cenk'e etkili toplar ulaşmadı. Şenol Güneş'in 56'da Redmond ile Welinton'u çıkarıp N'Koudou ve Tayfur'u kanatlara alması tıkanıklığı çözdü. Saiss'in stopere geçtiğinin altını çizelim. Sol kanadı canlandıran N'Koudou'un Gedson'a onun da Cenk'e çıkardığı asist Premier Lig kalitesindeydi. Konya, kontra ve kanatlardan çizgiye inerek bulduğu net pozisyonları harcayınca Beşiktaş'ın kaptanlarından Josef uzatmalarda altın golünü attı." | (Fatih Doğan-Sabah)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.