STANOJEVİC TARİH YAZDI!

STANOJEVİC TARİH YAZDI!

Aleksandar Stanojevic, Süper Lig tarihinde görev yaptığı ilk 5 maçta gol sevinci yaşayamayan ilk yabancı teknik direktör oldu

ARABAM.com Konyaspor'da, beklenmedik bir şekilde İlhan Palut ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Süper Lig tarihine geçti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Aleksandar Stanojevic yönetiminde Süper Lig’de çıktığı 5 maçta da kazanamadı. Anadolu Kartalı, bu süreçte 8 gol yerken, hiç gol atamadı ve sadece hanesine 1 puan yazdırdı. Sırp teknik adam, Süper Lig tarihinde görev yaptığı ilk 5 maçta gol sevinci yaşayamayan ilk yabancı teknik direktör oldu ve tarihe geçti.

KONYASPOR, bu süreçte Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor ve Fenerbahçe’ye gol atamadan mağlup oldu. Giresunspor ile ise golsüz berabere kaldı. Konyaspor, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde tek gol sevincini ise Gaziantep FK ile oynadığı Türkiye Kupası maçında yaşadı. Yeşil-beyazlılarda, Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic’in geleceği tartışılırken, bu hafta içinde yönetimin teknik direktör değişikliği yapabileceği konuşulmaya başlandı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.