TRANSFER SON ÇÖZÜM

TRANSFER SON ÇÖZÜM

Genç çalıştırıcı transferin ilk değil son çözüm noktası olduğunu belirterek, önlerinde oynayacakları 4 maçın sonunda bir değerlendirme yapacaklarını söyledi

KONYASPOR Teknik Direktörü İlhan Palut katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Yaşanacak sorunları takım içinden çözmeye çalıştıklarını transferin en son tercihleri olduğunu vurgulayan Palut, “Umutlarını transfere bağlayan teknik adam takımını kaybetmiştir. Günü gelir uğraştık uğraştık ama gerekli verimi alamadığımız mevkiler var der isek transferde bir çözüm ama son çözüm” dedi.

TRANSFER için ilk yarının sonunu bekleyeceklerini söyleyen ve bu süreye kadar oynanacak 4 maçı görmeleri gerektiğini ifade eden Palut, “Bazı mevkilerin kendine has özellikleri var. Bu oyuncularla ilgili sıkıntı yaşarsak. Günün sonunda oyuncularımız beklentileri karşılayamazsa o zaman transfer gündeme gelecek. Onun için ilk devreyi bekleyelim. Benim ve ekibimin listesi var. Yönetimin transfer komitesinin de kendi listesi var. Gerekli olduğun gün gerekli mevkiler üzerinden listeleri veririz” şeklinde konuştu.

İLHAN Palut genç oyuncuların takımda süre alamamasıyla ilgili eleştirileri haklı bulduğunu da ifade ederek, “İki oyuncudan umutluyum. Ama Konyalı genç oyuncuyu oynattı diye popülizm için yapmayacağım. Onlara şans vereceğim ama onlar da belli seviyeye gelmesi gerekiyor. 4 kanat oyunumuz var. Gençleri kullanmam için Konyaspor’un yatırım yaptığı bu oyunculardan ikisini kenar çıkarmam lazım. Bu yatırımı boşa çıkaramayız. Ancak bu oyunculardan istediğimiz verimi alamadıklarım olursa ben onların yerine gençlere rotasyonda yer vereceğim” dedi.

Amir’e övgü

AMİR’i çok beğendiğini söyleyen Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “Amir uzun süreden beri Türkiye’de oynuyor. Amir her zaman çok çalışan bir oyuncu. Bizim oynatmaya çalıştığımız pas oyun sistemi Amir Hadziahmetovic’in bir anda daha çok görünmesine, daha çok göze batmasına, merak uyandırmasına neden oldu. Çok önemli bir oyuncu. Direkt şampiyonluğa oynayacak takımların antrenörlerinden biri olsam ilk isteyeceğim oyuncu Amir olur. Oyunun iki yönünde de çok donanımlı bir oyuncu. İnşallah kariyeri onun adına mükemmel geçer. Devre arası oyuncu kaybetmek istemiyoruz. Amir umarım performansını sezon sonuna kadar devam ettirir. Elbette futbol bir ekonomi, kulübünde pozitif çıkarları yönünden Amir’in kariyeri yönünden en güzel basamaklar onu bekler” ifadelerini kullandı.

Bodrum maçı kolay olmaz

ZİRAAT Türkiye Kupası’nda Spor Toto 1. Lig ekibi Bodrumspor’la oynayacakları karşılaşacakları kaliteli bir ekip olduğunu ve zorlu bir maçın kendilerini beklediğini ifade eden Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “Güzel bir kadro oluşturdular. Saygı duyduğum iyi bir hocaları var. Başarılı buluyorum. Kupada başarılı olmak ve adlarından söz ettirmek isteyeceklerdir. Asla kolay bir maç olmayacak. Kupada sahada çok çetin mücadeleler oluyor. Takımımdan ciddi bir mücadele ve kazanmaya odaklı bir mücadele istiyorum. Turu geçmek ve kupada yolumuza devam etmek istiyoruz. İnşallah güzel bir maç olacak” şeklinde konuştu.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.