Önce tat sonra anlat; Ciğerci Mahir
Senelerdir sektörde hizmet veren Hüseyin Gülmez; "Aslen Bitlisliyim. Memleketimiz, Bitlis'te restoran alanında hizmetlerde bulunuyorduk. Ama Konya'da bu lezzet konusunda bir açık olduğunu fark ettik. Karatay Sanayi girişinde aile mekanı olan işletmemizi açtık. Ciğer konusunda iddialıyız. Bir buçuk senedir de hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.
ANA TEMAMIZ CİĞERDİR
Sundukları lezzetlerden bahseden Hüseyin Gülmez; "En çok sevilen ve bizimde ana temamız olan yemek ciğerdir. Ciğerin bir kez tadına bakan sürekli geliyor. Ciğer bizim işimiz. Biz bu işi severek yapıyoruz. Lezzetlerimizde bunun etkisi de oluyor. Buna ilave yemeklerimiz kuzu şiş,adana, köfte,tavuk ve Konya'ya has etliekmek mevcuttur. Serviste sunduğumuz közlenmiş patlıcan , soğan gibi ayrıca mezelerimizde yedi farklı çeşitte bulunuyor. Özellikle bu mezeler için bile gelen misafirlerimiz oluyor" diye konuştu.
MEKÂNDA SAMİMİYET, MUHABBET VAR
Aile ortamı oluşturduklarını dile getiren Gülmez; "Bizim sloganımız 'Önce Tat Sonra Anlat' dır. Ciğerin tadına bakan vazgeçemez. Öncelikle gelenler lezzetten memnun ve sürekli bir misafir kitlesine sahibiz. Ben gelenleri müşteri olarak değil aile olarak görüyorum. Buraya gelen evinde gibi hissediyor. Bunu da sık sık dile getiriyorlar. Her zaman söylerim bu atmosferde samimiyet ve muhabbet var" ifadelerini kullandı.
CİĞER YERİNDE YENİR
Paket servis konusuna sıcak bakmadığını söyleyen Gülmez; "İşletmemize yakın bulunanlara paket servisimiz oluyor. İşyerinden çıkamayan ve bu lezzeti isteyenlere ulaştırıyoruz. Ama online siparişe karşı bir firmayız. Ciğer ocak başında sıcak yenir. O tadı paket serviste alamazlar. Yoğun gelen taleplerde servis çıkarsak da biz her zaman mekanımızda ağırlamayı tercih ediyoruz. Gelin bu lezzetleri mekanımızda deneyin" şeklinde sözlerini sonlandırdı.*Nihal KAVAK
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.