QNB FİNANSBANK emekli promosyonunda yine güncelleme yaptı! Zamlı ödemeler belli oldu

QNB FİNANSBANK emekli promosyonunda yine güncelleme yaptı! Zamlı ödemeler belli oldu
Bu güncellemelerle birlikte, emeklilerin maddi durumlarına katkı sağlayacak olan QNB Finansbank, emeklilerin hayat standartlarını yükseltmeyi hedefliyor

QNB Finansbank, emekli promosyonu konusunda güncellemeler yaptı ve zamlı ödemeleri duyurdu. Emeklilere yönelik sunulan promosyonlar, emeklilerin maddi durumlarına destek olmayı hedefliyor. Bu kapsamda, QNB Finansbank'ın güncellemeleri emekliler için önemli bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.


Yapılan güncelleme ile birlikte emekli promosyon ödemelerinde artışlar yaşandı ve emeklilerin alacakları tutarlar belli oldu

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR?

Emekli maaşını Finansbank'tan almak isteyenler şubeye gitmeden QNB Mobil üzerinden veya telefon bankacılığı üzerinden emekli promosyonuna başvuruda bulunabiliyor.

Promosyon başvurusunda bulunan emekli, ilk maaşını aldıktan sonra 3 iş gününde emekli promosyonu hesaplara yatıyor. Banka emekliler için çeşitli avantajlar da sunuyor.

EMEKLİLER İÇİN AVANTAJLAR

CardFinans Emekli Kredi Kartı ile, QNB Finansbank POS’ları üzerinden tek seferde yapacağınız 50 TL ve üzeri market harcamanıza aylık 50 TL’ye kadar yüzde 5 oranında, ve tüm eczane harcamalarınızda aylık 50 TL’ye kadar yüzde 5 oranında, yıllık toplam 1.200 TL'ye varan indirim imkanı sunuyor.

FİNANSBANK NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

Finansbank emekli promosyonlarını artırmak isteyenler için kampanya başlattı. 15.000 TL'ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 16.200 TL'ye varan emekli promosyonu ödemesi yapıyor.

Aylık Maaş Tutarı 0 aralığı 9.999 TL için 6.250TL promosyon
Aylık Maaş Tutarı 10.000 aralığı 14.999TL için 10.000TL promosyon
Aylık Maaş Tutarı 15.000 aralığı 19.999TL için 12.500TL promosyon
Aylık Maaş Tutarı 20.000TL ve üzeri için 15.000TL promosyon ödemesi yapılıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:BBN