Arkadaşının vurduğu öğrenci son yolculuğuna uğurlandı

Arkadaşının vurduğu öğrenci son yolculuğuna uğurlandı

Karaman’da, bir lisede yaşanan silahlı saldırı sonucu 17 yaşındaki bir öğrenci, dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Olayla ilgili olarak, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli tutuklandı.

Olay, dün saat 09.45 sıralarında Karaman'ın Urgan Mahallesi’ndeki bir spor lisesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 11. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen A.G. ve sınıf arkadaşı M.E.P. arasında okulun spor salonunda tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.G., çantasında getirdiği tabancayla M.E.P.’ye üç el ateş etti. Göğsünden ve elinden vurulan M.E.P., ağır yaralı olarak kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

karaman-asayis-olaylari.jpg

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ
Hayatını kaybeden öğrenci için Hamidiye Mahallesi’ndeki bir camide öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Törene ailesi, yakınları, öğretmenleri, İl Milli Eğitim Müdürü ve arkadaşları katıldı. Parlak'ın cenazesi, dualar eşliğinde Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Olay sonrası polis tarafından gözaltına alınan A.G., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan A.G., cezaevine gönderildi. Olayda kullanılan tabancanın, Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli dayısına ait olduğu öğrenildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.