Garipoğlu'nun mezarından çıkan poşette mide bulandıran detay

Garipoğlu'nun mezarından çıkan poşette mide bulandıran detay

Cem Garipoğlu'nun mezarına yapılan fethi kabir işleminin ardından kafalar daha da karıştı. Mezar açıldığında kemiklerin yanında bulunan poşetten hayvan kanı çıktı. Olay akıllara ayin şüphesi getirdi.

Gazeteci Emrullah Erdinç, fethi kabir yapılan Cem Garipoğlu'nun mezarında yapılan inceleme sonucunda kefensiz cesedin yanında bulunan siyah poşetin üzerine hayvan kanına rastlandığını duyurdu. Olay sosyal medyada yapılan tartışmalarda 'ayin mi yapıldı' sorularını akla getirdi.

Olay arap saçına döndü

Olaya ilişkin son gelişmeleri n sosyal medya hesabı üzerinde duyuran Erdinç şu ifadelere yer verdi:

Şüphe kalmasın diye açıldı, kafalar daha da karıştı... Cem Garipoğlu'nun mezarından çıkan poşetteki kan izleri insana ait çıkmadı!!!

Cem Garipoğlu'nun Fethi kabirinde mezarın içinden, kemiklerin dışında, düğüm atılmış 30 cm boyutlarında bir poşet çıkmıştı. Ve o poşetin üzerinde kan izleri tespit edilmişti. İncelemesi tamamlanan naylon poşetin üzerinde vücut sıvısı örneğinin bulunmadığı, kan örneğinin de insan kanı olmadığı tespit edildi.Picture background

Karabulut ailesi avukatları, raporun İstanbul Üniversitesi Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü'nde incelenmesi için Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’na tekrar başvuracak. Cem Garipoğlu'nun ölüp ölmediği ile ilgili şüpheler ortadan kalkacağına her gelişme şüpheleri daha da artıyor. Şüphe duymayanların bile kafasını karıştırıyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.