İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı

İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı

Semih Ç. tarafından öldürülen İkbal U. ve Ayşenur H. son yolculuğuna uğurlandı.

Semih Ç. tarafından vahşice öldürülen İkbal U. ve Ayşenur H. son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze sırasında İkbal ve Ayşenur'un yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

İkbal son yolculuğuna uğurlandı
Dün, akşam saatlerinde Semih Ç. (19), Edirnekapı Surlarında, İkbal Uzuner'i parçalara bölerek öldürmüş daha sonra ise intihar etmişti. Kan donduran olayın ardından bugün İkbal U. için Fatih Camii'nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenazeye İkbal'in ailesi, İstanbul Valisi Davut Gül ve çok sayıda kişi katıldı. Namazın ardından İkbal'in cenazesi Edirnekapı Şehitliği'ne defnedildi. İkbal'in yakınları cenaze töreninde ayakta durmakta zorlandı.

ikbal-ve-aysenur.jpg

Ayşenur'un annesi tabuta sarılarak ağladı
Eyüpsultan'da Semih Ç.'nin öldürdüğü Ayşenur H. de bugün son yolculuğuna uğurlandı. Gaziosmanpaşa'daki evinin önüne getirilen cenaze helallik alındıktan sonra Pazariçi Sadet Camisine getirildi. Öğlen namazının kılınmasının ardından Ayşenur'un cenaze namazı kılındı. Cenazeye Ayşenur'un ailesi, İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen, Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen ve çok sayıda kişi katıldı. Ayşenur H.'nin annesi güçlükle ayakta dururken anne kızının tabutuna sarılarak 'Ne oldu annem' diye ağladı. Ayşenur yakınları da gözyaşı döktü. Cenaze Taşlıtarla Mezarlığı'nda toprağa verildi.

istanbul-ikbal-ve-aysenur.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.