Konya’da köpek katliamı iddiası

Konya’da köpek katliamı iddiası

Konya’da hayvan severler tarafından boş arazide beslenen köpeklere iddiaya göre kimliği belirsiz kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı.

Köpeklerden bir tanesi ölürken, bir tanesi de yaralandı. Olayın yaşandığı Meram Tavusbaba mevkiine giden hayvan severler ve Şefkat Der Gönüllüsü Hayrettin Bulan yaşananlara isyan etti. 

KAÇ TANE ÖLDÜRDÜLER BELLİ DEĞİL

Bölgedeki hayvanları besleyen ve köpeğin öldürülmesine ağlayarak tepki gösteren bir hayvan sever, ‘İnsan olmayanlar pompalı tüfeklerle köpeğimi katletmişler ve belediye yetkililerini çağırarak gömdürmüşler. Bunların hepsi küpeli ve kimlikli hayvanlar. Sahipsiz değil bunlar. Küçüklüklerinden beri ben bakıyorum bu köpeklere. Yaralı halde bulduğumuz bir tanesini de veterinere gönderdik. Bunun hesabını soracağım. Burada kaç tane köpek katlettiler bilmiyoruz. Daha kaç tane olduğu belli değil. Bu olay yapanların cezalandırılması için yetkilileri görev çağırıyorum’’ dedi. 

KATLİAM YAPILIYOR

Konya'da köpek katliamı yapıldığını ileri süren Hayrettin Bulan ise yaşananlara isyan etti. Olayı gerçekleştirenlerle ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını ve otopsi yapılması için de köpeği gömüldüğü yerden çıkarttıklarını anlatan Bulan, bu olayı gerçekleştirenlerin cezalandırılması istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.