Konya'da kiracı dayağının yeni görüntüleri! Yaşlı adam konuştu

Konya'da kiracı dayağının yeni görüntüleri! Yaşlı adam konuştu
Konya İçme Suları Vakfı Başkanı 84 yaşındaki Ali Patır, kira meselesi yüzünden tartıştığı iki kişi tarafından beyzbol sopasıyla öldüresiye dövülmüştü! Başkanın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Vakıf başkanını evinden çıkarken takibe başlayan zanlılar, İçme Suları Vakfı Başkanı 84 yaşındaki Ali Patır'ı beyzbol sopasıyla öldüresiye dövdü. Vakıf başkanını takip ederek, Olayın ardından vakıf kamuoyu açıklaması yaparak gerçekleri aktardı. Vakıftan yapılan açıklamada, "Konya içme suları vakfımıza ait Antalya çevre yolu üzerinde bulunan Restoranı 31.07.2016 yılında Tuğman Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Akaryakıt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yetkilileri olan Süleyman Uzun ve Nihat Göktuğ Koçak a kiraya verdik. Söz konusu şirket kendi aralarında ki anlaşmazlık sebebiyle şirket işletilemez hale gelmiş .

ekran-goruntusu-2024-06-27-112428-ulpj.webp

Bu kere Süleyman Uzun kendi adına vakıf yetkilileri fark etmesin diye iki kelimeyi değiştirerek aynı cümlelerle Tuğman Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Akaryakıt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketiadı altına yeni bir şirket kurarak oturmayı planlamıştır.

Vakıf Yönetim kurulu bu planı fark eder etmez ihtar çekmiş ve dava açmıştır. Dava halen devam etmektedir. Söz konusu yeri ruhsatsız olarak işletmektedir. Ruhsat almak için Meram belediyesine müracaat etmiş fakat yeni şirket ile sözleşme olmadığı için ruhsat alamamıştır. hala ruhsatsız olarak işgalci olarak işletmeye devam ediyor. Süleyman Uzun ve babası İbrahim uzun 2 yıldır başta vakıf başkanı ALİ parlatır olmak üzere Altunbay kayımkaya ve Yakub Acar ı tehdit etmekteydi. Daha önce de başkan Ali parlatırın evine bahçe duvarından Kefen atmıştır. Telefonla tehdit etmiş bizzat vakfa gelerek tehdit etmiştir . Kendilerini mafya olarak tanıtıp asarız keseriz öldürürüz gibi tehditlerde bulundular.

ekran-goruntusu-2024-06-27-112631-gamy.webp

En son 26.06.2024 Çarşamba günü Vakıf başkanı Ali Parlatır saat 10.15 civarlarında evinden vakfa giderken evinin önünde pusuya yatan İbrahim uzun, Süleyman Uzun ve diğer 2 kişi evden 200 metre uzaklaşınca arabasını sıkıştırıp durdurmak istemişlersede onlardan kurtularak kaçarak en yakın karakol olan lalebahçe karakoluna gitmek istemiş. fakat yeni açılan Necmettin Erbakan yolu üzerindeki yıkılan konak ekmek fabrikası kavşağındaki ışıklarda arabaya çarpmak suretiyle durdurarak Arabadan zorla indirip ellerindeki 1 metrelik sopalarla 84 yaşındaki Ali parlatırı öldüresiye dövmüşlerdir. Olay adliyeye intikal etti. Adli soruşturma devam ediyor" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.