Konya'da okul önündeki büyük tehlike! Çocuklarınızı koruyun

Konya'da okul önündeki büyük tehlike! Çocuklarınızı koruyun

Konya'da kimliği belirsiz kişi ve kişilerin okul önlerinde küçük çocukları hedef alarak şeker görünümlü uyuşturucu ve benzeri madde dağıttığı iddia ediliyor

Konya Emniyeti il genelinde zehir tacirlerine yönelik son yılların en büyük operasyonlarını gerçekleştirse de çocukları ve gençleri hedef alan şebekeler dur durak bilmiyor.

Zehir tacirlerinin hedefinde bu kez masum çocuklar var. İddiaya göre Selçuklu'da bazı okulların önlerinde çocuklara muhteviyatı belli olmayan şeker görünümlü atıştırmalıklar dağıtılıyor. Kimliği belirsiz kişi ve kişilerce dağıtılan ve oyuncakla albenisi arttırılan bu renkli şekerlemelerin uyuşturucu madde içerdiği iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

gagd05yxmaeaz26.jpeg

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar durumun vahimliğini ortaya koyarken, veliler okul önlerindeki denetimlerin arttırılmasını talep etti.

Uzmanlar ise bu noktada ailelere büyük görev düştüğüne dikkat çekerek anne ve babaların mutlak suretle çocuklarını bilinçlendirmeleri ve yabancı şahıslardan herhangi bir şey almamaları gerektiğini öğretmelerini istedi.

Emniyet'in konuyla ilgili geniş çaplı araştırmalar yapması ve şekerlemelerde uyuşturucu tespit edilmesi halinde operasyonlara yeni halkalar ekleyerek Konya'daki uyuşturucu şebekelerine nefes aldırmaması bekleniyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.