Konya'da tır kontrolden çıktı. O anlar kameraya yansıdı

Konya'nın Kulu ilçesinde akaryakıt tankeri kontrolden çıktı, market önünde durabildi.

Konya’nın Kulu ilçesinde akaryakıt taşıyan bir tanker, sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek bir marketin önünde durabildi. Gece saatlerinde Konya-Ankara karayolunda meydana gelen kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

konya-kulu-tir-kazasi.jpg

Edinilen bilgilere göre, Konya istikametinden Kırıkkale yönüne gitmekte olan 30 yaşındaki M.T. idaresindeki akaryakıt tankeri olan tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce refüjdeki levhaları devirdi, ardından karşı şeride geçerek bir marketin önündeki ekmek ve eşya dolaplarına çarparak durabildi.

konya-kulu-kaza-001.jpg

Kazayı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yaralanan sürücüye, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Kulu Bölge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Tankerin Kırıkkale’ye yakıt almak üzere hareket ettiği ve kaza sırasında boş olduğu öğrenildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, tankerin markete doğru ilerleyip dolaplara çarpma anı ve vatandaşların hemen yardıma koşması yer alıyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.