Konya'da yaşanan kazanın bilançosu artıyor

Konya'da yaşanan kazanın bilançosu artıyor

Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen bir kazada 3 kişi yaşamını yitirmişti. 24 gündür hastanede tedavi gören bir kişiden daha acı haber geldi.

Konya’nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari aracın tıra arkadan çarpması sonucu yaşanan feci olayda, 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. 24 gündür hastanede tedavi gören Cemal Kaynak da, hayatını kaybetti.

Kaza, 30 Eylül Cuma sabahı, Konya-Karapınar kara yolu üzerindeki Yelekli mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, M.A. (25) yönetimindeki hafif ticari araç, Konya istikametinde ilerlerken, aynı yönde hareket eden bir tıra arkadan çarparak kontrolden çıktı. Hafif ticari araç, taklalar atarak refüjde durabildi. Kazada Batuhan Tatlı (22) ve Songül Özer (32) olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralılar Sinem Akalın (26), Cemal Kaynak (20) ve M.A. hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Sinem Akalın, kazadan 10 gün sonra hayatını kaybetti. 24 gündür hastanede tedavi altında olan Cemal Kaynak ise, maalesef kurtarılamadı. Kazada ağır yaralanan sürücü M.A.’nın tedavisinin ise halen devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.