Konya'daki zehir tacirlerine büyük darbe

Konya'daki zehir tacirlerine büyük darbe

Jandarma ekipleri Konya'nın 3 ilçesindeki zehir tacirlerine büyük darbe vurdu.

Alınan bilgilere göre, Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bozkır, Cihanbeyli ve Beyşehir ilçelerinde suç faaliyetlerini önlemeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Bozkır ilçesinde yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, uyuşturucu madde bulundurduklarından şüphelenilen dört kişinin evinde arama gerçekleştirildi. Aramada, 1.81 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen madde ve 9.95 gram bonzai ile ıslatılmış peçete ele geçirildi. Şahıslar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Cihanbeyli ilçesinde ise jandarma ekiplerinin istihbari çalışmaları sonucu, bir kişinin çalıştığı çiftlikte ve mısır tarlasında yasadışı kenevir yetiştirdiği tespit edildi. Yapılan aramada, 140 gram kubar esrar bulundu ve şüpheli şahıs, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Beyşehir ilçesinde JASAT ekipleri ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’nün yaptığı istihbarat çalışmaları doğrultusunda, bir kişinin evinde arama gerçekleştirildi. Arama sonucunda, 680 gram kubar esrar, seri numarası kazınmış bir otomatik av tüfeği, markası ve seri numarası olmayan bir başka otomatik av tüfeği ve bir hassas terazi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken, şüpheli gözaltına alındı.

konya-jandarma-uyusturucu.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.