KURAKLIK NEDENİYLE KURUYAN GÖLÜN DİBİ MEĞER CESET YUVASIYMIŞ!

KURAKLIK NEDENİYLE KURUYAN GÖLÜN DİBİ MEĞER CESET YUVASIYMIŞ!

İnsan kalıntılarının mafyayla ilişkisi mi var?

KURAKLIK NEDENİYLE KURUYAN GÖLÜN DİBİ MEĞER CESET YUVASIYMIŞ!

İnsan kalıntılarının mafyayla ilişkisi mi var?

ABD'deki Mead Gölü'nde bulunan insan iskelet kalıntılarının yankıları devam ediyor. Bulunan iki cesedin bir dönem ülkenin suç yuvalarından biri olan ABD'nin Las Vegas kentindeki mafyalarla ilgisi olabileceği iddiası durumu daha da karıştırdı. Olayı araştıran yetkililer, gölde yaptıkları inceleme sonucu daha çok ceset bulabileceğinden endişe duyuyor.

ABD Nevada eyaletindeki Mead Gölü'nde mega kuraklık nedeniyle bir damla bile su kalmadı. Kuruyan gölün dibinde ise bulunan iskelet kalıntılarının insana ait olduğu öğrenildi. Ulusal Park Servisi'nden korucular bu korkunç keşif karşısında dehşete düştü. Las Vegas polisi, insan kalıntılarının rapor edilmesi için ilgili yere çağrıldı.

Geçtiğimiz günlerde varil içinde başka bir cesedin daha bulunmasının üzerine olay çevrede yankı uyandırmaya başladı.

Mead Gölü'nde meydana gelen bu olay, göle yakın bir mesafede olan ve bir zamanlar mafyanın suç yuvası olan Las Vegas'ı akıllara getirdi.

Göldeki cesetlerin Las Vegas mayfayaları ile ilişkisi olup olmadığı henüz bilinmiyor. Ancak Las Vegas Belediye Başkanı Oscar Goodman konuyla ilgili açıklama yaparak, "Burada ne bulduğumuzu söyleyemem, ancak bir mafya için göl rahat kullanılabilecek bir alan" sözlerine yer verdi.

Yetkililer araştırdıkça başka cesetler de bulacağını düşünüyor.

Ancak Las Vegas bu olaya mesafeli yaklaşıyor. Çünkü bu olayın şehrin imajını kötü göstereceğini düşünüyor.

Geçtiğimiz gün bulunan cesedin henüz kimliği belli değil. Yetkililer 1970-1980 yılları arasında öldürülmüş olabileceğini düşünüyor.

Varilde bulunan ceset ise kürek sörfü yapan iki kız kardeş tarafından bulunmuştu. Kardeşler önce cesedin bölgeye özgü bir koyun iskeleti olduğunu düşündü.

Ancak daha yakına gittiklerinde iskeletin çenesi ve dişlerini görüp dehşete kapıldılar.

Her ne kadar şu anda olay soruşturuluyor olsa da henüz cesetlerin kimlikleri tespit edilmediği için cinayet soruşturması başlatılmış değilKURAKLIK NEDENİYLE KURUYAN GÖLÜN DİBİ MEĞER CESET YUVASIYMIŞ!KURAKLIK NEDENİYLE KURUYAN GÖLÜN DİBİ MEĞER CESET YUVASIYMIŞ!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.