Rojin’in ölümünde perde arkası aralanıyor

Rojin’in ölümünde perde arkası aralanıyor

Van’da kaldığı yurttan ayrıldıktan günler sonra cansız bedeni bulunan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'in, internet ortamında yaptığı son aramalar ortaya çıktı.

Van’da kaldığı yurttan ayrıldıktan günler sonra cansız bedeni bulunan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’in ölüm nedeni hala belirsizliğini koruyor. Rojin’in ölüm haberinin ardından internette yaptığı bazı aramalar dikkat çekti.

Van’da kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in kaybı, ailesi ve yakın çevresinde büyük üzüntüye neden oldu. Genç kadının bedeni, en son görüldüğü bölgeden yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bir kişi tarafından bulundu. Cenazesi, Diyarbakır’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

rojin-kabais-arama.jpg

Olayla ilgili araştırmalar devam ederken, Rojin Kabaiş’in telefonunda yapılan incelemelerden dikkat çeken bulgular elde edildi. Genç kadının, ölümünden önce internette “Otopsi işlemleri nasıl yapılır, cennete gitmek için neler gerekir, ölen kişinin banka hesabındaki para nasıl değerlendirilir?” gibi aramalar yaptığı belirlendi.

Rojin’in babası ise kızının intihar etmediğini, bir cinayete kurban gittiğini ifade etti.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.