Instagram hikayeleriyle ilgili yeni özellik! Bir dönem sona eriyor

Instagram hikayeleriyle ilgili yeni özellik! Bir dönem sona eriyor
Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram'a yeni bir özellik geliyor. Kullanıcı deneyimini arttıracak yeni özellik platformda bir devri kapatacak. İşte Instagram'a gelen yeni özellik;

TikTok, Facebook, X, ve Instagram dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarının başında geliyor. Ancak şüphesiz en popüler olanı Instagram. Hikaye paylaşma, mesajlaşma, görüntülü konuşma ve kendini görmek istediğin gibi paylaşacağın çeşitli fotoğraf düzenleme özellikleriyle öne çıkan platformda bir takım değişiklik yapılacak. Yeni özellikler kullanıcı deneyimini arttırırken yeni bir devrin de sonu gelecek.

souvik-banerjee-e6yg8acz2vw-unsplash.jpg

INSTAGRAM HİKAYELERİNDE KALMA SÜRESİ DEĞİŞİYOR

Cumhuriyet'in haberine göre; Instagram, genel kullanıcı deneyimini artırmayı hedefleyen üretken yapay zeka özellikleri de dahil olmak üzere bir dizi yeni özellik üzerinde çalıştığını açıkladı.

Instagram'ın yeni "Haftam" özelliği sayesinde kullanıcılara bir hafta boyunca paylaşabilecekleri "Hikaye" atmaya olanak sağlayacak. Bu özellik, istediğiniz hikayeyi istediğiniz zaman kaldırma veya sessizce "Benim Haftam" bölümüne bir hikaye ekleyebilme esnekliği de sağlıyor.

Yeni hikaye özelliği beta sürümünde yer alıyor. Instagram, birçok özelliği aynı anda test ediyor ve bu nedenle özelliklerin ne zaman geleceği anlaşılmıyor. Bu yüzden "Haftam" özelliğinin de ne zaman kullanıcılara sunulacağı bilinmiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.