Nihayet uzun zamandır beklenen özellik iPhone'lara geldi! Google herkesi sevindirdi

Nihayet uzun zamandır beklenen özellik iPhone'lara geldi! Google herkesi sevindirdi
Google Drive'ın sevilen özelliklerinden biri daha nihayet iPhone'lara geldi. Artık kullanıcılar yeni özellikten en iyi şekilde faydalanabilecekler.

Google Drive, hem Android hem de iPhone cihazlarında kullanıcıların önemli belgelerini saklamalarına olanak tanıyan bir uygulama. Ayrıca, bu belgeleri kısayoldan paylaşma imkanı da sunuyor. Google Drive, her platformda farklı özelliklerle güncelleniyor. Ve sonunda iPhone kullanıcıları da belge taraması yapabilme özelliğine kavuştular. Bu gelişme, iPhone kullanıcıları için büyük bir kolaylık sağlayacak. Google Drive'ın sunduğu bu özellik, kullanıcıların belge tarama işlemlerini daha hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanıyacak. Bu nedenle, Google Drive uygulaması, iPhone kullanıcıları için vazgeçilmez bir araç haline gelecek.

TGRT Haber'den Okan Güleş'in haberine göre; Güncel sürüm yüklü ise artık iPhone'da Google Drive üzerinden belgeleri tarayabilirsiniz. Google'ın açıklamasına göre bu özelliği kullanmak için tarayıcının alt tarafında özel bir düğme bulunuyor. Ek olarak otomatik yakalama özelliği de kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor.

Kamera vizörü belgenizi mümkün olan en iyi konuma getirmenize yardımcı olurken, aynı zamandan film rulosunun içinden de fotoğraf seçmenize imkan sunacak.

Söz konusu özelliğe erişmek oldukça basit. iOS cihazınızda Google Drive'ı açın, ardından kamera düğmesine ''+'' simgesine dokunun. Son olarak Tara diyerek belge tarama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Güncelleme 28 Kasım itibariyle kademeler halinde sunuldu. Bu nedenle söz konusu özellik herkese aynı anda gelmeyebilir. Kademeler halinde geleceği için sık sık uygulama içinden kontrol sağlamanızda fayda var.