Atak gururu yaşadı: YKS Konya birincisini çıkarttı

Atak gururu yaşadı: YKS Konya birincisini çıkarttı

2024 YKS Sayısal alanında Konya birincisi Türkiye yirmi birincisi Bilgebay Atak Özel Öğretim Kurumu öğrencisi oldu.

Üniversite için yoğun bir tempoyla geçen senenin ardından Yükseköğretim Kurumları Sınav sonuçları açıklandı. Sayısal alanında Konya ili birincisi ve Türkiye yirmi birincisi Atak Özel Öğretim Kurumu öğrencisi oldu.
“İLK BİNDE ON BİR ÖĞRENCİ”
Sonucun haklı gururunu yaşadıklarını belirten Bilgebay Atak Özel Öğretim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Hanedar, “Bugün en az öğrencilerimiz kadar bizlerde heyecanlıyız ve gururluyuz. Kurumumuz bünyesinde Sayısal Konya birincisi, Türkiye yirmi birincisi ve Türkiye doksan ikincisi evlatlarımız bulunuyor. Bununla birlikte öğrencilerimizin %30'u ilk on binde ve İlk binde ise on bir öğrencimiz bulunuyor” ifadelerini kullanarak bütün bir dönem boyunca emeği geçen bütün öğretmen kadrosuna ve emektar öğrencilerine teşekkürlerini bildirdi.

whatsapp-image-2024-07-25-at-09-19-45.jpeg

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte dönem içerisinde çalışılarak edinilen başarıların taçlandırılacağı tercih döneminde de Atak Özel Öğretim Kurumları tercihler ve her türlü rehberlik hizmeti için öğrencileri bekliyor olacak. Aynı zamanda Bilgebay Atak Özel Öğretim Kursu yönetim kurulu başkanı Sayın Hanedar sözlerine şöyle devam etti: “Önümüzdeki 2024 /2025 Eğitim ve Öğretim sezonunda ; “Kendini Türkiye derecelerinde görmek isteyen ve bu başarı ateşinin taçlanmasında ben de olmak istiyorum.” diyen öğrencilerini ve saygıdeğer velilerini kuruma davet ettiklerini bildirdi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum