Eğitimci Yazar M. Emin Karabacak, öğrencilerle buluştu

Eğitimci Yazar M. Emin Karabacak, öğrencilerle buluştu
İsmil Cumhuriyet Ortaokulu öğrenci velilerine seminer düzenledi. Seminerde öğrenci velileri ile öğrenciler eğitimci yazar M. Emin Karabacak ile buluştu.

Seminer öğrenci velileri tarafından ilgiyle izlendi. Seminerde Karabacak; "Çocukların başarısını artırma da anne babalara düşen görevler" hakkında verilen bilgiler verildi. Seminer de açılış konuşması yapan İsmil Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Mustafa Bayar, "Eğitim kalitesini artırmak, velilerimizi bilinçlendirmek, öğrencilerimizin sınavlarda daha başarılı olmalarını sağlamak için eğitimci yazar M. Emin Karabacak'ı okulumuza davet ettik. Bundan sonra da seminerlerimiz devam edecektir inşallah.

img-20240307-wa0065.jpg

Seminer için nazik davetimizi kırmayan M.Emin Karabacak'a, programın düzenlenmesinde emeği geçenlerden Müdür Yardımcımız İbrahim Edhem Parlar'a, Öğretmenlerimiz Veli Körpe'ye Ayşe Şahinbaş'a,Ahmet Çelik'e Şeyma Kara'ya Şehnaz Doğan'a teşekkür ederim. Ve siz değerli velilerimize de katılımları ile şükranlarımı sunarım." dedi. Eğitimci yazar M. Emin Karabacak programın düzenlemesinde emeği geçenlere ve katılan velilere teşekkür ettikten sonra: "Çocuk ailesinden gördüğü gibi yetişir. Çok yasak ve çok özgürlük yanlışlarına düşmemeliyiz.

img-20240307-wa0110.jpg

Çocukların sadece notları ile değil ahlak ve davranışlarıyla da ilgilenmeliyiz. Bunun içinde velilere okul rehberlik servisleriyle sürekli iletişim halinde olunması gerekir." dedi. Seminer sonrası Okul Müdürü Mustafa Bayar katılımlarından dolayı günün anısına Karabacak'a plaket takdim etti. Programın ardından Karabacak; "Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez Oldu, Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek, Bilinçaltı Şakadan Anlamaz ve Bayramlık İstemeyen Çocuklar kitaplarını imzaladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.