Kitap Okudum Yüzüm Güldü projesi düzenlendi

Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen yürütülen "Kitap Okudum Yüzüm Güldü" (I read the book and I smiled) projesinin sonuna gelindi.
Kitap Okudum Yüzüm Güldü projesi düzenlendi

Konya Hanefi Aytekin ilkokulunda görev yapan İngilizce öğretmeni Eda Esgin Kılıç'a ortak olduğu, Bartın Ağdacı İlkokulu ilkokul öğretmeni Yeliz Terzi'nin kuruculuğunu yaptığı ve Azerbaycan Bakü 26 Numaralı Ortaokul öğretmeni Saniye Ceferova'nın yardımcı ortak olarak katıldığı "Kitap Okudum Yüzüm Güldü" projesi hedeflenen başarıya ulaştı. 2024 Şubat ayında 8 okul 8 öğretmen ile başlanan projede okumanın yaşamımızın bir parçası olduğu bilincinin kazandırılması amaçlandı.

img-20240603-wa0008.jpg

Okunulan her kitap, Cumhuriyetimizin 100. yılında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bir saygı duruşu olmuştur. Okumak sadece okuma yazmak değil bir beceri, eğitim aracı, maceralı bir yolda yürüyüş ve vatanına sahip çıkma, geçmişini anlama serüvenidir.

img-20240603-wa0011.jpg

Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza okumanın tadına varacakları bu yolculukta; amaç çocukların beyinlerinde bir kıvılcım çakmak... Bu kıvılcımı Cumhuriyetimizin 100. Yılındaki ateşle daha da büyütmek projedeki tüm öğretmenlerin görevi olmuştur.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.