Konya'da KOMEK heyecanı başladı

Konya'da KOMEK heyecanı başladı

Konya’nın eğitimdeki gücü KOMEK yeni döneme binlerce katılımcı ile başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM), güz dönemine 63 binden fazla katılımcıyla yüz yüze ve çevrim içi eğitimle start verdi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni dönemin verimli geçmesini dilerken, kursiyerlerin gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Altay, KOMEK ve ASEM’in Konya’nın eğitim alanındaki önemli markalarından biri olduğuna dikkat çekti. Altay, bu dönem kurslara olan ilginin yine yüksek olduğunu belirterek, “Hem yüz yüze hem de uzaktan eğitim seçeneklerimizle katılımcılara esnek öğrenme fırsatları sunuyoruz. Yeni dönemde 63 binden fazla kayıt aldık ve katılımcılarımızın kişisel gelişim ve meslek edinme hedeflerine ulaşmalarını diliyorum,” dedi.

komek-ney.jpeg

KURSİYERLERİN MEMNUNİYETİ YÜKSEK
KOMEK’in kurslarına katılan kursiyerler de eğitimlerden duydukları memnuniyeti ifade etti. Keçe kursuna katılan emekli Hatice Nurhan Uysal, kurs sayesinde sağlık sorunlarında iyileşme yaşadığını belirtti. Parkinson hastası olan Halil Su ise ney kursuna katılarak rahatsızlığının etkilerini hafiflettiğini ve bu süreçte KOMEK’in büyük destek sağladığını söyledi.

KOMEK’TE EĞİTİM YOĞUNLUĞU
KOMEK, bu güz döneminde 25.973 kişiyle yüz yüze meslek derslerine, 23.185 kişiyle spor derslerine, 12.512 kişiyle yüzme derslerine ve 722 kişiyle reformer pilates derslerine ev sahipliği yapacak. Dijital eğitimde de yenilikler yapan KOMEK, Konya Uzaktan Eğitim Merkezi (KUZEM) aracılığıyla 84 farklı branşta eğitim sunuyor.

komek-001.jpeg

GENÇ KOMEK İÇİN KAYITLAR 22 EKİM’DE BAŞLIYOR
Genç KOMEK atölyelerinin kayıtları ise 22 Ekim’de başlayacak. Detaylı bilgi ve başvurular için www.komek. org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.