Konya'da Sanat Akademisi heyecanı başlıyor

Konya'da Sanat Akademisi heyecanı başlıyor

Konyalı sanatseverlerin merakla beklediği Selçuklu Sanat Akademisi'nin 10. dönem kayıtları başlıyor.

Selçuklu Sanat Akademisi, Konya'nın sanat hayatına katkı sunmaya ve yeni yetenekleri keşfetmeye devam ediyor. 10. dönem için ön kayıt süreci 7-10 Ekim tarihleri arasında online olarak yapılacak. Ön kayıtlar, www.selcuklusanatakademisi. com üzerinden alınacak ve kesin kayıtlar ise 12-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Selçuklu Sanat Akademisi, bu dönem de Kişisel Gelişim, Sahne Sanatları ve Görsel Sanatlar, Müzik gibi alanlarda çeşitli eğitimler sunuyor. Kişisel Gelişim Bölümü’nde diksiyon, etkili iletişim, liderlik, kişisel imaj, senaryo yazarlığı, sunuculuk ve sinematografi gibi konularda dersler verilecek. Müzik Bölümü ise ud, bağlama, piyano, keman, klasik gitar, elektro gitar, yan flüt ve şan gibi enstrüman ve vokal eğitimleriyle müzik tutkunlarına hitap ediyor. Ayrıca, çocuk ve yetişkinler için drama, resim ve fotoğrafçılık gibi görsel sanatlar alanında da eğitimler mevcut.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Sanat Akademisi’nin yeni dönemde de büyük ilgi göreceğini belirterek, “Akademimiz, sanat ve kültür hayatına önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor. Her yaştan hemşehrimizin ilgi gösterdiği bu eğitimler, alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşiyor. Sanata ilgi duyan herkesi akademimize davet ediyorum” dedi.

selcuklu-sanat-akademisii.jpg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.