Konya'da “With Awareness Enhance Resilience” projesi başarıyla tamamlandı

Konya'da devam eden “With Awareness Enhance Resilience” projesi, Türkiye, İtalya, Romanya ve Makedonya'dan katılımcılarla başarıyla tamamlandı.
Konya'da “With Awareness Enhance Resilience” projesi başarıyla tamamlandı

Konya’da görev yapan İngilizce öğretmeni Derya Özcan Özalan’ın ortak olduğu, Ürgüp Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Leyla Yalçın’ın kuruculuğunu yaptığı ve İtalya'dan öğretmen Silvia Fasano'nun yardımcı ortak olarak katıldığı “With Awareness Enhance Resilience” projesi, Türkiye, İtalya, Romanya ve Makedonya'dan katılımcılarla başarıyla tamamlandı.
Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan Mehmet Ali Atiker İmam Hatip Ortaokulu’nda görev yapan İngilizce öğretmeni Derya Özcan Özalan’ın ortak olduğu, Ürgüp Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Leyla Yalçın’ın kuruculuğunu yaptığı ve İtalya'dan öğretmen Silvia Fasano'nun yardımcı ortak olarak katıldığı “With Awareness Enhance Resilience” projesi, Türkiye, İtalya, Romanya ve Makedonya'dan katılımcılarla başarıyla tamamlandı.

whatsapp-image-2024-06-03-at-23-08-46.jpeg

2023 yılı Aralık ayında başlayan projede 8-15 yaş arası öğrencilerin duygularını daha iyi tanıyarak, duygularını ve bu duygularla başa çıkma yöntemlerini keşfetmek amaçlanmıştır. Yaklaşık 50 öğrenciye yer veren projede, sevgi, neşe, üzüntü, korku, öfke ve kıskançlık/hasetlik olmak üzere altı temel duyguya odaklanıldı. Öğrenciler, projeyle duyguları hissetmelerinin nedenlerini ve bu duyguları bedenlerinde nerede hissettiklerini keşfetme fırsatı buldu.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum