Konya'daki genç yeteneklere akademi desteği

Konya'daki genç yeteneklere akademi desteği

Selçuklu Belediyesi’nin okul dışı öğrenme ortamlarından biri olan ve Selçuklu Sanat, Eğitim, Teknoloji ve Atölye programları (SETAP) kapsamında yıl boyunca binlerce öğrenciye hizmet veriyor.

Selçuklu Gelişim ve Teknoloji Akademisi, Selçuklu Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve yıl boyunca öğrenciler için eğitim fırsatları sunan SETAP (Sanat, Eğitim, Teknoloji ve Atölye Programları) kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Akademide, geleceğin yetenekli bireylerinin yetişmesi ve yeni yeteneklerin keşfi hedefleniyor.

selcuklu-belediyesi-setap.jpeg

İHA-Mekatronik, Moda Tasarım, Organik Oyuncak Üretimi, Siber Güvenlik, Müzik, Fotoğrafçılık, CBS Harita Okur Yazarlığı, Vefa Gençlik, Genç Kalemler Yazarlık ve Hitabet, Tarih, Hat Sanatları ve Takı Tasarım gibi 12 farklı alanda eğitim verilen akademide, ortaokul ve lise düzeyinde toplam 1.048 öğrenci faydalanıyor.

setap.jpeg

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, akademinin gençlere yeni ufuklar açtığını vurguladı. “Burada öğrencilerimiz, modern teknolojinin olanaklarıyla rehber hocalarımız eşliğinde kendilerini geliştiriyor ve önemli eserler ortaya koyuyorlar. Bu başarıları görmek bizleri de gururlandırıyor,” dedi. Pekyatırmacı, emeği geçen tüm öğrencilere ve eğitmenlere teşekkür ederek başarılar diledi.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.