Konya'nın da içinde bulunduğu 14 ildeki öğretmenlere müjde! İsteyen bedava alabilecek

Konya'nın da içinde bulunduğu 14 ildeki öğretmenlere müjde! İsteyen bedava alabilecek
Milli Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftası kapsamında ilgili kamu kurumlarıyla işbirliği içinde, özel indirimleri duyurdu

MEB ile işbirliği çerçevesinde, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık AŞ tarafından 24-30 Kasım tarihleri arasında Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile ana hat trenlerinde öğretmenlere özel yüzde 50 indirim uygulanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel okullarda görev yapan öğretmenler, araştırma merkezlerinde çalışan yükseköğretim kurumlarının öğretim elemanları ve yurtdışında görev yapan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğretmenler, bu indirimden faydalanabilecek. İndirimden yararlanmak için öğretmenlerin kimlik kartlarını göstermeleri yeterli olacak.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT), 20-25 Kasım tarihleri arasında öğretmenlere özel yüzde 20 indirim uygulayacak. Bu indirim, öğretmenlerin yurt içi varışlı APS, kurye ve posta kargo gönderimlerinde geçerli olacak.

24 Kasım'da Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne bağlı tiyatrolarda gösterilen oyunlardan yararlanmak isteyen öğretmenler, 14 ildeki yerleşik sahnelerden 4 bedava bilet alabilecekler.

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü ise 23-26 Kasım tarihleri arasında "yayinsatis.diyanet.gov.tr" internet sitesi üzerinden yüzde 40 indirimli kitap kampanyası düzenleyecek. Bu kampanya kapsamında 150 lira ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından karşılanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.