Öğrencilere aylık 3 bin 500 lira karşılıksız burs!

Öğrencilere aylık 3 bin 500 lira karşılıksız burs!
Anadolu Vakfı'ndan öğrencilere büyük müjde geldi. Anadolu Vakfı 8 ay boyunca aylık 3 bin 500 TL burs verecek.

Burs başvuruları her yıl 01 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında tarihler arasında Anadolu Vakfı web sitesi üzerinden alınmaktadır. Duyurular, Anadolu Vakfı web sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla yapılmaktadır.

BURSA BAŞVURU YAPMA ŞARTLARI

Anadolu Vakfı bursu TC Vatandaşı olup, maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencileri kapsamaktadır. Yurt içindeki devlet okullarına ya da %100 burslu olarak vakıf üniversitelerinin lisans programlarına kayıtlı olmak gerekmektedir. Açık öğretim, ön lisans ve uzaktan öğretim programları kapsam dışındadır.

KYK KREDİ/BURS ALAN BAŞVURU YAPABİLİR Mİ?

Kredi ve Yurtlar Kurumu Kredisi alınmasında da bir engel bulunmamaktadır. Eğer Kredi ve Yurtlar Kurumu Bursu kazanıldı ise iki kurumdan biri tercih edilmeli ve beyan en kısa sürede tarafımıza bildirilmelidir. Burs şartlarımızdan biri de başka bir kurumdan aylık nakit yardımı şeklinde burs almamaktır.

BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

Burs sonuçları, Aralık ayının ilk haftası "www.anadoluvakfi.org.tr" adresinden duyurulmaktadır. Başvuru yapan adaylar, TC kimlik numaraları ile başvuru sonuçlarını sorgulayarak öğrenebilmektedir.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum