Okullara 5 gün tatil: Öğrencilere bayram ettirecek düzenleme

Okullara 5 gün tatil: Öğrencilere bayram ettirecek düzenleme
Okullara 5 gün tatil müjdesi. Öğrencileri mutlu edecek gelişme

Ensonhaber.com sitesinde aktarılan habere göre; 2024'e geri sayım başlarken, öğrenci ve öğretmenler için müjdeli bir haber geldi! Yeni yılın ilk günlerinde, okullarda 5 gün tatil bekleniyor.


Yılbaşı tatili, bu yıl özel bir sürprizle karşılıyor: 1 Ocak'ın Pazartesi gününe denk gelmesiyle beraber, öğrenciler, öğretmenler ve tüm kamu çalışanları 3 günlük resmi tatilin keyfini çıkaracaklar.

Yılın ilk gününün resmi tatil olması, hafta sonu ile birleşince, 31 Aralık Cuma gününden başlayarak Salı sabahına kadar sürecek muhteşem bir tatil fırsatı doğmuş olacak.

İstanbul'da yeni yılın coşkusu sürerken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı hava durumu tahminleri, 2 ve 3 Ocak 2024 tarihlerinde şehirde kar yağışı beklendiğini gösteriyor.

2364-1697029689-004.jpg

Bu tahminlerin gerçekleşmesi durumunda, hafta sonu, yılbaşı tatili ve olası kar yağışının birleşmesiyle 5 günlük dev bir tatilin habercisi olacak.

BEKLENEN KAR GECİKTİ

Öte yandan İstanbul'a beklenen karın henüz yağmamış olmaması büyük kuraklığa dikkat çekiyor. Eski yıllarda Aralık ayı boyunca İstanbul'a kar yağmaktaydı

Kaynak:BBN