Rektör, üniversiteye yeni başlayan öğrencilerle bir araya geldi

Rektör, üniversiteye yeni başlayan öğrencilerle bir araya geldi
Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, üniversite hayatına ilk adımını atan öğrencilerle Köyceğiz Yerleşkesinde, “Rektörle Öğrenci Buluşmaları” programı kapsamında bir araya geldi.

NEÜ Köyceğiz Yerleşkesi Mühendislik Fakültesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, yerleşkede öğrenim gören öğrencilerle sohbet ederek taleplerini dinledi.

Programda konuşan NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, öğrencilere aile titizliğiyle yaklaştıklarını ifade ederek, “Sosyal medyadan kolayca bana ulaşabilirsiniz, sizlere orada cevap veren benim. İdari problemlerle ilgili de “Rektöre Yaz” bölümünden sıkıntılarınızı dile getirebilirsiniz” dedi.

neu2.jpg

“Hayatınızın En Önemli Dönemini Çalışarak Dolu Dolu Geçirin”

Mezun olduktan sonra pişman olmamaları için öğrencilere tavsiyelerde bulunan Rektör Zorlu, “Gelecekte mesleğinizde iyi olabilmek için bu dönemi dolu dolu geçirin. Hayatınızda eğlence kısmı da olacak tabi ama öğrencilik döneminde ne kadar eğitim kısmına ağırlık verirseniz sizin kârınıza. Mezun olduktan sonra iş bulma sürecine girdiğinizde burada edindiğiniz donanımlarla rağbet edilen, seçilen, aranan eleman haline geleceksiniz. Yabancı dil konusunu halledin mutlaka. Meslek hayatınızda zorlanmamak için uygulama noktasında da kendinizi geliştirin. Aday Mühendislik Uygulamamıza dahil olmak için notlarınızı yüksek tutun. Aileleriniz sizler için büyük çaba sarf ediyor. Onların yüzünü kara çıkarmayın. Hayatınızı planlayın, 5-10 yıllık hedefler koyun kendinize. Koyduğunuz hedeflere ulaşabilmek için de çok çalışın. İyi bir sosyal çevre edinin. Bu dönemi çok iyi geçirin çok güzel dostlar edinin, güzel hatıralar biriktirin ama birinci hedefiniz; okumak, okumak, okumak… Hepinize başarılar diliyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” şeklinde konuştu.

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu’nun öğrencilerle yakından ilgilendiği etkinlik, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.